Εκτύπωση

Τα παιδιά από την τρείς τάξεις του Γυμνασίου, μίλησαν για τα όνειρα τους, παρουσίασαν βιβλία που αγαπούν, διατύπωσαν την δική τους γνώμη για τους «τέλειους γονείς» αλλά διάβασαν και απόψεις ψυχολόγων για αυτό το θέμα.

Επιπλέον, έφτιαξαν μέσα στο δίωρο ένα δικό τους παραμύθι αυτοσχεδιάζοντας ο ένας μετά τον άλλον κι έχοντας για ήρωες μια γάτα και μια χελώνα στην σύγχρονη εποχή.

Οι Μαθητές του Ζαννείου Πειρ. Γ/σιου στο ραδιόφωνικό στούντιο.Απολαυστικό ήταν το χθεσινό κυριακάτικο δίωρο στο Κανάλι 1 με καλεσμένους στην εκπομπή «Τριαντάφυλλα με Μέλι» μαθητές από το Ζάννειο Πειραματικό Γυμνάσιο Πειραιά.

Δεν έμειναν εκεί αλλά τραγούδησαν με μεράκι κι ακόμα πήραν συνέντευξη από τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Κοντοπόδη με ερωτήσεις που εντυπωσίασαν ακόμα και τον ίδιο!  Να υπογραμμίσω, πως τα περισσότερα παιδιά που ήταν στο στούντιο συμμετέχουν στο «Ζαννειόφωνο» την μαθητική ραδιοφωνική ομάδα του σχολείου.

Τίποτα δεν ήταν προσχεδιασμένο και προετοιμασμένο, οπότε οι ερωτήσεις τους αποδείχθηκαν μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνον, για εμένα αλλά και για την χαμογελαστή φιλόλογο Κωνσταντίνα Τσαγκρίδου, αγαπημένη καθηγήτρια των παιδιών που τα συνόδευε διακριτικά δίνοντας τους απόλυτα τον λόγο

Ηταν μια ?ευτυχής συνάντηση μέσα σ ΄ένα παγωμένο αλλά ηλιόλουστο κυριακάτικο μεσημέρι που έδωσε στα παιδιά την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την μετάδοση μιας ζωντανής εκπομπής συμμετέχοντας με ενθουσιασμό, κέφι και διάθεση για επικοινωνία.

Μια ξεχωριστή, χάρη στην αξιαγάπητη παρουσία τους, ραδιοφωνική εκπομπή, την τελευταία Κυριακή του Γενάρη.

Από το δελτίο τύπου της δημοσιογράφου  Κατερίνας Παπαγεωργίου.

 

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Εμφανίσεις: 457